RSS

Kami selepas 4 bulan 20hari

ir.luziaz Filed Under:

Sedikit lega selepas selesai membersihkan sedikit sebanyak sawang-sawang pada laman sesawang (baca:website) ni. Harapnye lepas ni xde lg lelabah yg sempat buat sesawang pada nye…

Sebenarnye, sudah agak lama tersimpan niat nk menulis entri pasal kehidupan baru selepas ‘hari itu’. Pun dah ramai kawan2 lama mendesak nk tau khabar. Pastinye banyak yang berbeza. Ada suka, pastinya ada duka. Macam juga ada manis, ada juga pahitnya. Tapi Alhamdulillah sedikit sebanyak, manis ke pahit ke masin ke, masing2 ade saham dalam mewarnai pelangi hidup berdua.

Bagi sahabat2 yg belum terima berita, Alhamdulillah diri ni sekarang dh berpunya, selamat diijab qabulkan dengan pasangan tercinta, Nurul Fahimah bt Muda. 25hb6 menjadi saksi bertautnya dua jiwa, insyaAllah atas kitabullah dan sunnah Rasul yg mulia.

Walaupun dah agak terlambat, jutaan dan ribuan penghargaan buat sahabat2, teman2, ikhwah2 yang bertungkus lumus pada majlis akad hr tu. Jasa dan penat lelah antum, Allah jua yg dapat membalasnye dgn kebaikan-kebaikan di sini dan di sana. Juga pada tetamu yg dtg turut sama menyeri, terima kasih dan doa antum sentiasa kami harapkan untuk terus melangkah.

Pada kedua-dua keluarga tercinta, juga terima kasih atas kepercayaan yg diberi untuk kami melangkah berdua. Restu dan doa antum semoga memantapkan lagi langkah2 ini.

Terkini, kami sekarang tinggal di Masakin Uthman, Mandarah, Iskandariah. Pada sahabat2 yg berkesempatan, jemput la dtg berziarah.

Setakat ini dulu. Asyrikna fi duaikum daiman.. Sertakan kami dlm doa antum selalu.
Ni sedikit gmbr pd majlis akad, bg sahabat2 yg xberkesempatan bersama…edit post

0 Responses to "Kami selepas 4 bulan 20hari"

Post a Comment

Sama Melangkah